Algemene informatie Nico's Slaapcenter: producten, merken en extra's.

  Wie zijn wij?

  Wij zijn Nico en Martine. Al meer dan 25 jaar baten we samen deze zaak uit. Vroeger in de Carnotstraat maar al lange tijd zijn we actief in onze huidige vestiging op de Turnhoutsebaan 114-116 in Borgerhout, Antwerpen.
  Elke klant verschaffen we de nodige professionele uitleg en samen proberen we het perfecte, gepaste bed te vinden. 

  Merken

  Wij verdelen vele topmerken zoals onder andere Velda, Innergetic, Bultex, Lattoflex, Winx, Proflex en BekaTempur hebben we niet maar hiervoor bieden we betere en goedkopere alternatieven aan bovendien gemaakt in België.
  Bultex Hygienica 
  en Velda Prestige Visco Pockescoren beter dan Tempur.  
  Niet alle producten van deze topmerken zijn te vinden op onze website. Voor meer informatie komt u langs naar onze winkel in Borgerhout, Antwerpen.

  Wat bieden wij u aan?

  Wij staan garant voor service, kwaliteit, ervaring en degelijkheid. Ook leveren en plaatsen we gratis in groot Antwerpen! Natuurlijk leveren we ook buiten Antwerpen maar dit is mits overleg.

  Al onze bedden, boxsprings, matrassen, relaxzetels, lattoflexen die in de toonzaal (meer dan 800m²) staan zijn mogelijk om te testen. Hierbij krijg je ook gratis deskundige uitleg

  Bezoek ons

  • U vindt ons op de Turnhoutsebaan 114-116 te Borgerhout, Antwerpen
  • Open van dinsdag tot vrijdag van 10u tot 18u, zaterdag van 10u tot 17u
  • Voor meer informatie, of als u een vraag heeft, kan u contact opnemen: telefonisch (03 272 59 10) of door HIER te klikken. 

  Artikel Gazet Van Antwerpen

  GvA